Ilmoittautuminen avataan 1.6.2021.
Onnistunut kisaviikonloppu on nyt takanapäin. 
Kiitos kaikille osallistuneille, vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille!

TULOKSET

Tulokset SM-Tempo 2022Tulokset SM-Maantie 18.6.2022Tulokset SM-Maantie 19.6.2022

Kilpailuohje aika-ajo 17.6.2022

Ohje päivitetty 14.6.2022
LATAA KILPAILUOHJE PDF:NÄTEMPON LÄHTÖLISTAT

YLEISTÄ

Porvoon SM-kilpailussa noudatetaan SPU:n ja UCI:n kilpailusääntöjä, sekä tieliikennelain mukaisia säädöksiä.

Kilpailijoiden tulee ajaa maantien oikeanpuoleista ajokaistaa pitkin, ei vastaantulijoiden kaistalla. Tätä sääntöä ja mainittua lainsäädäntöä on ehdottomasti noudatettava. Tämä koskee myös huoltoautoja. Jos huoltoautojen pitää ohittaa toinen kulkuneuvo, se on se tehtävä siellä missä sen voi tehdä turvallisesti ja tieliikennelain mukaisesti. Temporeitti on paikoin kapea ja mutkainen joten senkin vuoksi omalla ajokaistalla pysyminen on ehdottomasti noudatettava.

Roskaamisesta määrätään sääntöjen mukainen rangaistus (100 €).

PYÖRÄN TARKASTUS JA TUUMATARKASTUS

Kilpailijan tulee olla lähtöalueella 10 minuuttia ennen omaa lähtöaikaa pyörän mittausta ja N/M-18 luokissa myös tuumatarkastusta varten. Pyörän säännönmukaisuutta voi käydä tarkistuttamassa myös etukäteen kilpailutoimistossa.

KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN JA OSANOTTOMAKSUT

Kilpailuun ilmoittaudutaan SuomiSport järjestelmän kautta. Linkki ilmoittautumissivulle julkaistaan lähempänä kilpailuajankohtaa.

Osanottomaksu on kaikilta luokilta 60 euroa per ajaja. Tämän lisäksi veloitetaan 5€ vuokramaksu ajanottosirujen käytöstä. Vuokra veloitetaan yhden kerran viikonlopulta ja sama ajanottosiru on käytössä mikäli ajaja ajaa sekä SM-tempoa että linja-ajoa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.6.2022.

KILPAILUPAIKKA

Lähtö- ja maalialue sijaitsee Porvoossa Järnbölentiellä Tapani Löfvingin kadun risteyksen kohdalla. Kilpailutoimisto sijaitsee lähtö- ja maalialueella. Huomio! Kilpailutoimisto sijaitsee kilpailuradan sisällä.
Kilpailupaikan pysäköinti: Autojen paikoitus Myllymäen koulun parkkipaikalle tai sen lähialueelle.

PUKEUTUMIS- JA PESEYTYMISTILAT

Pukeutumis- ja peseytymistilat sijaitsevat Linnankosken lukion tiloissa, osoitteessa Runeberginkatu 23, 06100 Porvoo. Pukeutumis- ja peseytymistilat ovat avoinna kilpailupäivänä klo 07:00 - 17:30.

Lähtö- ja maalialue sijaitsee n. 2 km päässä Linnankosken lukiolta.

RAVINTO- JA TEKNINEN HUOLTO

Ravintohuolto ei ole sallittu kilpailun aikana. Jokainen kilpailija voi asettaa huoltoauton antamaan teknistä huoltoa kilpailun aikana. Autossa tulee olla kuskin lisäksi erillinen huoltaja. Molemmilla henkilöillä tulee olla voimassa oleva kilpailija- tai huoltajalisenssi. Lähdössä huoltoautot ryhmittyvät Jernbölentien sivuun, ennen Tapani Löfvingintien risteystä ja lähtevät vasta kun oma huollettava ajaja starttaa.

Myös kiinteä tekninen huolto on sallittua.

Roskaaminen on kielletty. Tuomari voi määrätä sääntöjen mukaisen sakon roskaamisesta.

KILPAILUNUMEROT

Kilpailunumero kiinnitetään näkyvästi keskelle alaselkää. Kilpailunumero on palautettava maaliintulon jälkeen. Palauttamattomista numeroista veloitamme 50 euroa.

ENSIAPU

Kilpailun maalialueella on ensiapuyksikkö. Ratavalvojilla on puhelinyhteys ensiapuhenkilökuntaan. Lähin sairaala on Porvoon sairaala (Sairaalantie 1, 06150 Porvoo) puh 116117.

JOUKKUEEN-

JOHTAJIEN KOKOUS

Joukkueenjohtajien kokous pidetään maalialueella kilpailukanslian välittömässä läheisyydessä kello 11.00.

PALKINTOJENJAKO

Palkintojenjako tapahtuu, kun kaikki kilpailijat ovat saapuneet maalin kello 16.00. Jokaisen luokan 3 parasta kilpailijaa palkitaan SM-mitaleilla ja kukilla. Palkittavien kilpailijoiden tulee käyttää edustamansa seuran kilpailuasua palkintojenjaossa.

Kilpailun yhteydessä ajetaan myös SFI-mestaruudesta luokissa M- ja N-Elite.

Aikataulu

10:00 | Kilpailukanslia avataan

11:00 | Joukkueenjohtajien palaveri maalialueella (kaikki luokat)

12:00 | N-18 startti (1 min väliaikalähdöt)

12:10 | Paraluokat startti (1 min väliaikalähdöt)

12:30 | NU23, N-Elite, M18, MU23 ja M-Elite startti

15:00 - 15:30 | Kaikki luokat maalissa

16:00 | Palkintojenjako maalialueella

Kilpailureitti

N18 ja parapyöräilyluokat

Lähtö tapahtuu Jernbölentien ja Tapani Löfvingin kadun risteyksen läheisyydessä. Reitti kulkee Jernbölentietä pitkin ulos Porvoosta ja jatkuu Suomenkyläntielle (1601). Suomenkyläntie muuttuu Kerkkoontieksi. Kääntöpaikka sijaitsee Kerkkoontien ja Henttalantien risteyksessä Kerkkoon mäen alla. Käännön jälkeen kilpailijat ajavat samaa reittiä takaisin maaliin joka sijaitsee lähtöpaikan vieressä. Reitin pituus on noin 15,9 km.
LATAA REITTI PDF:NÄ

N-Elite, NU23 ja M18

Lähtö tapahtuu Jernbölentien ja Tapani Löfvingin kadun risteyksen läheisyydessä. Reitti kulkee Jernbölentietä pitkin ulos Porvoosta ja jatkuu Suomenkyläntielle (1601). Suomenkyläntie muuttuu Kerkkoontieksi.Kerkkoon kylässä reitti jatkuu Kerkkoon mäen nousulla ja jatkuu kerkkoontietä pitkin myrskyläntielle (1605). Myrskyläntietä ajetaan Myrskylän suuntaan. Noin kilometrin jälkeen käännytään Henttalantielle. Henttalantietä ajetaan lenkkinä ja tullaan takaisin Kerkkoontielle josta ajetaan samaa reittiä takaisin lähtö- ja maalialueelle. Reitin kokonaispituus on noin 27,5 km.
LATAA REITTI PDF:NÄ

M-Elite ja MU23

Lähtö tapahtuu Jernbölentien ja Tapani Löfvingin kadun risteyksen läheisyydessä. Reitti kulkee Jernbölentietä pitkin ulos Porvoosta ja jatkuu Suomenkyläntielle (1601). Suomenkyläntie muuttuu Kerkkoontieksi.Kerkkoon kylässä reitti jatkuu Kerkkoon mäen nousulla ja jatkuu Kerkkoontietä pitkin myrskyläntielle (1605). Myrskyläntietä ajetaan Myrskylän suuntaan. Särkijärven kylän kohdalla on kääntöpaikka josta käännytään takaisin Porvoon suuntaan. Noin 6 kilometrin jälkeen käännytään oikealle Henttalantielle. Henttalantietä ajetaan lenkkinä ja tullaan takaisin Kerkkoontielle josta ajetaan samaa reittiä takaisin lähtö- ja maalialueelle. Reitin kokonaispituus on noin 40,2 km.
LATAA REITTI PDF:NÄ