Ilmoittautuminen avataan 1.6.2021.

MAANTIEPYÖRÄILYN
SM-KILPAILUT
VANTAALLA
18.—20.6.2021

VASTAA JA VAIKUTA
Olitko Hakunilassa kisaamassa, huoltamassa, toimitsijana tai katsomassa kilpailuja? Kerro meille kuinka mielestäsi onnistuimme. Kaikki palaute on arvokasta ja sitä käytetään tulevien tapahtumien suunnittelutyössä. Kiitos ajastasi!
Kyselyyn pääset tästä
Palaa
KISATUNNELMIIN
Vuoden 2021 maantiepyöräilyn SM-kilpailut on saatu kunnialla päätökseen. Palaa kisatunnelmiin Brodify TV:n tuottamien tallenteiden muodossa!

YHTEISVOIMIN
MAALIIN

Vuoden 2021 maantiepyöräilyn SM-kilpailujen järjestävinä seuroina ovat IBD Cycling, Korson Kaiku ja Hyvinkään Pyöräilijät.
Tapahtuman mahdollistaa:

ARTIKKELIT

Majoitustarjous CX SM 2022

26.10.2021
Lue artikkeli

Korson Kaiun naisajajien mietteitä cyclocrossista

22.10.2021
Lue artikkeli

KahVelo & HEL CX

19.10.2021
Lue artikkeli

HEL CX - Viides cyclocrosskausi hyvässä vauhdissa

7.10.2021
Lue artikkeli
Näytä kaikki artikkelit >>

KILPAILUKESKUS

Kilpailutoimisto, peseytymis- ja pukeutumistilat sijaitsevat Hakunilan Urheilupuistossa, osoitteessa Luotikuja 2, 01200 Vantaa.
TUTUSTU KISAINFOON

YHTEISTYÖSSÄ:

Terveys-/turvallisuusohje

Kilpailun järjestäjät IBD Cycling, Korson Kaiku ja Hyvinkään Pyöräilijät haluavat, että SM- kilpailut ovat turvallisia kilpailijoille, huoltojoukoille ja järjestäjille. Pitämällä huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta, sekä käyttämällä kasvomaskia ehkäisemme pandemian leviämistä ja varmistamme kilpailun sujuvuuden.

Seuraamme THL:n suosituksia ja Valtioneuvoston kanslian määräyksiä läpi kauden. THL:n suositukset löydät TÄSTÄ. Viranomaisen määräykset tapahtumille löydät TÄSTÄ. Huomioithan seuraavat asiat kilpailun aikana:

Kilpaile vain terveenä

Mikäli tunnet lieviäkin sairastumisen oireita, pysy kotona. Koronavirusinfektioon viittaavia oireita voi olla mm. kuume, yskä, päänsärky, hengitysvaikeus, nuha, tukkoisuus, kurkkukipu, lihassärky, pahoinvointi, huimaus, haju- tai makuaistin häiriö, väsymys, voimattomuus, ripuli.

Matkusta kilpailupaikalle turvallisesti

Huomioi turvallinen tapahtumapaikalle matkustaminen. Mikäli saavut paikalle julkisilla kulkuvälineillä noudata turvavälejä ja käytä maskia. Omalla autolla on turvallista saapua yksin ja lähipiirin kanssa (esim. muiden samaan talouteen kuuluvien), mutta kimppakyytiläisten on hyvä huomioida julkisia kulkuvälineitä koskevat turvasuositukset.

Pidä turvavälit tapahtumassa

Kilpailunumerot noudetaan itsenäisesti. Jokaisen kilpailijan numero ja tarvittavat kiinnitysvälineet on valmiiksi laitettuina kirjekuoriin. Jos noutopiste ruuhkautuu, muistakaa jonottaessa pitää turvavälit.

Kilpailun jälkeen peseydy kotona tai majoituspaikassa

Kilpailupaikalla ei ole käytössä suihku- tai pukeutumistiloja.

Lähtöryhmittymisessä suosittelemme käyttämään kasvomaskia

Lähtöryhmittäytymisessä noudatamme turvavälejä. Ryhmittymiseen saavutaan kymmenen minuuttia ennen lähtöä. Kilpailijoita pyydetään pitämään kasvomaski päällä kunnes lähtöön on kaksi minuuttia aikaa. Tällöin maskin voi poistaa.

Kuulutko riskiryhmään tai oletko arjessasi läheisissä tekemisissä riskiryhmäläisten kanssa?

Jos vastaus on kyllä, tulee kiinnittää erityistä huomiota turvaväleihin. Suosittelemme maskin käyttöä kilpailualueella kaikkina muina aikoina, kuin kilpailusuorituksen aikana. Julkisissa sisätiloissa (esim. WC) hanskojen käyttö ja käsien pesu mennen tullen on maskin käytön lisäksi suositeltavaa. Läheistä kontaktia riskiryhmäläisten kanssa voi olla hyvä välttää kilpailun jälkeisinä päivinä.

Käytä käsidesiä ja pese käsiä säännöllisesti

Kilpailun järjestäjä huolehtii, että tapahtumapaikalla on kilpailijoille tarjolla käsidesiä. WC-tiloissa käsien pesu ja desinfiointi olisi hyvä suorittaa mennen tullen.

Yski hihaan tai nenäliinaan

Jos koet tarpeelliseksi kakistaa kurkkuasi tai nenääsi kesken tapahtuman huomioithan turvavälit, jottei pisaratartunnalle jää mahdollisuutta levitä. Kiitos!

Maalialueelta tulee poistua välittömästi maaliintulon jälkeen

Maalialue pyritään pitämään ruuhkattomana ja sen vuoksi kilpailijoiden ei tule jäädä maalialueelle ”notkumaan” vaan siirtyä pois.

Palkintojenjako toteutetaan omatoimisesti

Jokainen kilpailija noutaa oman mitalinsa pöydältä ja asettuu kasvomaski kasvoillaan, turvavälejä noudattaen valokuvaan.

Pysy ajan tasalla

Seuraa tätä sivua ja sosiaalisen median kanaviamme uusimpien sääntöjen ja suositusten saamiseksi. Alla linkki OKM:n ja THL:n ohjeisiin yleisötilaisuuksissa:

Ohjeeseen

Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja saat:

Tapahtumanjohtaja
Teemu Ramstedt
050 454 8887
[email protected]

Kilpailunjohtaja
Pasi Juntunen
0400 985 118
[email protected]

Turvallisuuspäällikkö
Pentti Hämäläinen
0400 923 880
[email protected]